Woonwinkel Appingedam

Frankes Stofferingen – Uw woonwinkel aan huis in Appingedam

Frankes Stofferingen is úw mobiele woonwinkel aan huis. Wij kunnen u voorzien van diverse soorten vloeren en raamdecoraties. En het mooie is: u hoeft hier het huis niet voor uit! Wij komen namelijk bij ú langs! Wij komen met onze mobiele showroom bij u thuis, zodat u alle stof- en vloerstalen kunt bekijken en direct kunt zien of ze mooi staan bij uw interieur. Wij kunnen u dan tevens voorzien van deskundig advies. Maak direct een vrijblijvende afspraak aan huis!

 

Maak direct een afspraak aan uw huis!

 

 

Hoe werken wij?

U kunt urenlang gaan zoeken in winkels en allerlei staaltjes en stoffen verzamelen, mee naar huis nemen en daar kijken hoe het staat. Maar u kunt ook Frankes Stofferingen inschakelen! Wij komen vrijblijvend bij u langs met onze mobiele showroom, zodat u direct alle stoffen en stalen kunt bekijken en kunt zien hoe ze staan in uw woning. Terwijl u uw nieuwe vloer kiest, meten wij direct de afmetingen op en kunnen we zelfs een prijs maken. En heeft u vragen? Die kunnen wij direct ter plekke beantwoorden!

Bel direct voor een vrijblijvende afspraak: 06 – 418 510 84

Geselecteerde kwaliteitsvloeren

Wij werken met een ruim aanbod aan geselecteerde kwaliteitsvloeren, waardoor we voor iedereen wat in huis hebben! Wij helpen u met het kiezen van een geschikte vloer en kunnen deze vervolgens leveren én aanbrengen. Daarnaast kunnen we, omdat we bij u langskomen, direct de situatie inschatten en u voorzien van deskundig advies over de vloeren zelf, maar ook over de benodigde ondervloer, bijvoorbeeld. Vloeren die wij leveren en aanbrengen zijn PVC, laminaat, tapijt, marmoleum, vinyl en hout.

 

Deskundig advies waar u op kunt vertrouwen

 

De beste raamdecoraties

Tijdens een vrijblijvende afspraak aan huis laten we u ook graag onze opties voor raamdecoratie zien! Wij hebben meerdere materialen in allerlei verschillende kleuren, waarmee we uw woning in Appingedam kunnen voorzien van perfect passende gordijnen, shutters, jaloezieën of rol- en paneelgordijnen. We maken graag samen met u een selectie van materialen en kleuren in uw stijl en wensen. Vervolgens kunnen ter plekke inmeten en eventueel een vrijblijvende prijs maken.

Voorbeelden van projecten

Wij zijn overtuigd van onze expertise en ons vakmanschap. Daarom komen we ook graag vrijblijvend bij u thuis langs om u in persoon te laten zien wat we voor u kunnen betekenen qua vloeren en raamdecoraties. Wilt u liever van tevoren al wat voorbeelden zien van onze stofferingen? Kijk dan ook eens bij onze reeds geleverde en geplaatste projecten, of bekijk een aantal van onze zakelijke oplossingen!

Contact

Wilt u in contact komen om de mogelijkheden te bespreken? Of wilt u direct een vrijblijvende afspraak met onze woonwinkel aan huis maken? Bel dan gerust naar 06 - 418 510 84. Wij staan u graag te woord en komen met alle plezier bij u langs in Appingedam om u te laten zien wat voor prachtige vloeren en raamdecoraties wij aan u kunnen leveren!

 

Wij leveren kwaliteit aan huis.

 

 

Neem direct contact op!

 

 

Delfzijl | Groningen | Hoogezand | Loppersum | Siddeburen | Slochteren | Spijk | Ten-Boer | Ten-Post | Uithuizen | Veendam | Warffum | Winschoten | Zuidbroek