Mobiele woonwinkel

Frankes Stofferingen is úw mobiele woonwinkel aan huis

Vloeren

Wilt u een nieuwe vloer? Wij kunnen u hierin voorzien, het leveren en aanbrengen van diverse vloeren is ons vak die wij met plezier uitoefenen! Zo leveren en leggen wij diverse vloeren als PVC, laminaat, tapijt, marmoleum, vinyl en hout!

Elke vloer heeft wel zijn eigen ondervloer waardoor het belangrijk is hier goed naar te kijken wat u wilt en of dit ook kan! Bijna altijd kan er wel een oplossing voor een probleem gevonden worden maar laat u hierin goed voorlichten. Wilt u meer van onze vloeren weten? Plan dan makkelijk online een afspraak in of bel onze mobiele showroom voor een vrijblijvende afspraak aan uw huis!

 

Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment

 

 

Tapijt

U Bent op zoek naar een mooi tapijt voor in de slaapkamer of op uw kantoor? Wij hebben het bij ons in onze mooie mobiele showroom, wanneer u besluit een nieuwe tapijt te kiezen op uw trap, slaapkamer of zelfs weer in uw woonkamer dan komen wij vrijblijvend met diverse kleuren en kwaliteiten bij u op locatie om te bespreken wat allemaal mogelijk is! Belangrijk hierbij is ook wat voor ondervloer u moet gebruiken en hoe wij het tapijt hierop aanbrengen dit heeft allemaal te maken met de levensduur en onderhoud van uw vloer!

Wilt u meer van onze tapijten weten? Plan dan makkelijk online een afspraak in of bel ons op 06 41851084 voor een vrijblijvende afspraak aan uw huis!

 

Tapijt, op maat voor u gesneden

 

Raamdecoraties

Raamdecoraties zijn er op diverse manieren te verkrijgen, wij hebben meerdere materialen van gordijnen tot shutters en van jaloezieën tot rol- of paneelgordijnen. Wanneer wij bij u langs komen kunnen we samen een selectie maken van materialen en kleuren in uw stijl en wensen,
vervolgens kunnen wij direct voor u inmeten en eventueel een vrijblijvende prijs maken!

Wilt u meer van onze raamdecoraties weten? Plan dan makkelijk online een afspraak in of bel onze mobiele showroom voor een vrijblijvende afspraak aan uw huis!

 

Sfeervol of juist verduisterend, bij ons is er ruime keus

 

 

Marmoleum

Wanneer u kiest voor een mooie design vloer in een mooie strakke inrichting kan een marmoleum vloer erg van deze tijd zijn. U kunt werkjes en mooie effecten in uw vloer laten verwerken. Wel is het van belang dat uw ondervloer vlak en stabiel is marmoleum zal worden gelegd op een geëgaliseerde vloer
en de naden kunnen worden afgelast voor het waterdicht maken van de vloer. Als u een houten draagvloer heeft laat u dan door ons voorlichten wat hiervoor de beste opties zijn!

Wilt u meer van onze marmoleum vloeren weten? Plan dan makkelijk online een afspraak in of bel ons op 06 41851084 voor een vrijblijvende afspraak aan uw huis!

 

Vinyl