Beleef Stad Appingedam pas

Aantrekkelijke aanbiedingen, leuke evenementen en een gezellige sfeer!

De ondernemers van Appingedam zetten zich al tientallen jaren in om ieder bezoek aan Appingedam bijzonder te maken door bezoekers compleet in de watten te leggen. In juni 2019 startte een nieuw initiatief waarbij niet alleen iedere Damster maar iedereen die Appingedam een warm hart toedraagt en iedereen die in Appingedam winkelt of de stad bezoekt profiteert!

Uw eigen Beleef Stad Appingedam pas!

Geen uitpuilende portemonnee meer en prijzen winnen door te winkelen in Appingedam? Met de Beleef Stad Appingedam pas kan het allemaal!

Het idee is simpel. Iedereen die in Appingedam komt winkelen kan een Beleef Stad Appingedam pas krijgen bij alle deelnemende ondernemers. Zo ook bij Frankesstofferingen. Het maakt niet uit of je een geboren Damster bent of een toerist uit New York. Het grote voordeel van de pas is dat u met deze ene pas vrijwel overal terecht kunt.

 

 

Frankesstofferingen en de Beleef Stad Appingedam pas

In de maand november zal er een complete woninginrichting worden verloot ter waarde van € 2000,- door Frankes Stofferingen uit Appingedam. 

"Waanzinnige prijs om te winnen", volgens de voorzitter van Marketing Stad Appingedam. "Toen Jeffrey Frankes met dit geweldige aanbod kwam waren we eigenlijk blij verrast. Gelukkig zijn er nog voldoende ondernemers die in de Stad Appingedam geloven en er toekomst in zien".

Frankes Stofferingen is erg verheugd dat hij een bijdrage kan leveren, als Damster ondernemer, en een prijs kan weggeven in de vorm van een woninginrichting!

 

Maak direct een vrijblijvende afspraak aan huis!

 

Maak direct een afspraak!

 

 

Punten sparen is kans vergroten!

Wil je kans maken op deze fantastische prijs? Kom dan winkelen in Appingedam en spaar punten op je geregistreerde Beleef Stad Appingedam Pas. Voor elke aankoop (groot of klein) mag je scannen bij de leden van Beleef Stad Appingedam.

Scannen kan natuurlijk ook bij Frankes Stofferingen. Zowel mobiel als in de winkel ontvang je 60 punten na een scan!